Terug

Welkom!

Vegadiscounter.com

Met ingang van 16 april 2021 is het niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen via Vegadiscounter.com. In plaats daarvan bieden wij particulieren de mogelijkheid een bestelling te plaatsen via ons B2B portal bestellen.greenprointernational.com. Hier vindt u een breder assortiment en omdat deze webshop rechtstreeks gekoppeld is met de voorraad in ons magazijn is het risico's op manco's op uw bestelling een stuk kleiner. U ziet namelijk gelijk of een artikel op voorraad is of (tijdelijk) niet meer. 

Om een bestelling te kunnen plaatsen, dient u een account aan te vragen. Zodra wij uw account hebben goedgekeurd, ontvangt u een e-mail met login gegevens en kunt u de bestelling plaatsen. 

Voor particuliere klanten blijft gelden: vanaf € 150 wordt uw bestelling gratis geleverd. Omdat gebruik te maken van gratis bezorging dient u in de check-out de kortingscode VEGADISCOUNTER in te voeren. De bezorgkosten zullen dan van uw bestelling af worden gehaald. 

Bij vragen / onduidelijkheden kunt u altijd even bellen met: +31 (0)85 022 00 61 of een mail sturen naar [email protected]

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box